Traditional Groceries Leading Organic Food Brand of South India
Why Traditional Groceries
Risk mitigation
In traditional groceries, risk mitigation ensures sustained operations. Strategies include diversifying suppliers, implementing quality control measures, maintaining optimal inventory levels, and fostering strong supplier relationships. These steps mitigate risks like supply chain disruptions, ensuring consistent product availability and customer satisfaction.
Effective cost
In traditional groceries, effective cost management is key to sustained profitability. It involves strategic procurement, efficient inventory control, and leveraging economies of scale through bulk purchasing. Streamlined operations and technological integration boost productivity and reduce overheads, ensuring competitiveness in the market.
Increased productivity
In traditional groceries, increased productivity comes from streamlined processes and technology. Optimized inventory management reduces stockouts and overstocking, while efficient workflows boost employee efficiency. Barcode scanning and automated inventory systems speed up operations, enabling faster, more effective customer service and overall productivity.
Creating partnerships
In traditional groceries, partnerships are vital for success. Collaborating with local farmers ensures fresh products, while supplier partnerships ensure reliable inventory and competitive pricing. Alliances with delivery services expand reach and convenience, fostering customer loyalty and sustainability in the competitive market.
Our Ancient Traditional Paddy List
அரியநாகன்(Arianagan)
அதிக்கிராதி(Athikrathi)
அரைச்சம்பா(Arishamba)
அறுவதாங் கொடை(Aruvatan kotai)
அடுக்குச்சம்பா(Adukku Samba)
அழகிய மணவாளன்(Alakiya manavalan)
அன்னச் சம்பா(Anna Samba)
அம்பலவாணன்(Ambalavanan)
ஆனைக்கோடன்(Aṉaikkōṭaṉ)
இடையபட்டிச்சம்பா(Idaipatti Samba)
இரவாரி(Iravari)
இரங்கஞ்சம்பா(Irankan Samba)
இராச வாணன்(Rasa Vanan)
இருமிளகி(Dipli pepper)
ஈசர்கோவை(Esargo)
ஊசிச்சம்பா(Oochisamba)
ககைச்சம்பா(Kakaichamba)
கடப்புவரகு(Kadapuvaraku)
கட்டச்சம்பா(Kattachamba)
கடுக்கன் பரிபாலன்(Kadukkan Paripalan)
கரியணிக்கட்டி(Kariyanikatti)
கருங்கூரை(Karungoor)
கருங்குருனா(Karunguruna)
கண்ணாடிக் கூத்தன்(Kannadi Koothan)
கதலி வாழை(Kathali Banana)
கத்தூரி(Kathuri)
கருவாலன்(Karuvalan)
கருணா(Karuna)
கம்பன் சம்பா(Kamban Samba)
கம்மஞ்சம்பா(Kammanjamba)
கருமணல்வாரி(Karumanalvaari)
கருப்பு அரிசி நெல்(Black Rice)
கருப்புக்காலி(Karupuu Kali)
கற்பூரப்பானை(Karpoorapanai)
கல்லுண்டை(கல்லுண்டை)
கல்லுண்டைச் சம்பா(Kalludai Samba)
கலியுகராமன்(Kaliyugaraman)
களர் சம்பா(Kalar Samba)
கட்டைவாலன்(Kattaivalan)
காட்டுயானம்(Kattuyanam)
காடைக்கன்னி(Kaadaikanni)
காச்சம்பா(Kachamba)
கார்குருகை(Kaar Kurugai)
காளான்சம்பா(MushroomSamba)
காலிங்கராமன்(Kalingaraman)
குழவாழை(Kuzhavaalai)
குலைவாழை(Kuzhaivaalai)
குண்டுச்சம்பா(Gunduchampa)
குதிரைவால் சம்பா(Kuthiraivaal Samba)
குத்தாரி(Kuttari)
குழியடித்தான்(Kuzhiadithan)
குள்ளக்கார்(Kullakar)
குறக்குரு கண்ணன்(Kurakuru Kannan)
குரும்பை(Kurumbai)
குடும்பை(Kudumbai)
குறுவைக் கிள்ளை(Kuruvai Killai )
குருவைக் கலையான்(Guruvai Kalaiyan)
குன்றிமணிச்சம்பா(Kunrimanichampa)
குட்டைச் சிவப்பன்(Kuttai Sivappan)
குங்குப் பாவை(Kungu Paavai)
குங்கும வெள்ளை(Saffron White)
கூம்வாளை(Coomwalai)
கைவரைச்சம்பா(Kaivaraichamba)
கொசும்பா நெல்(Kosumba Paddy)
கொடைக் கழகன்(Kodai Kalagan)
கோரைச்சம்பா(Koraichamba)
கோதுமைச் சம்பா(Wheat Samba)
கோதும்பை(Gotumbai)
சங்கர வண்ணன்(Sankaravannan)
சடைக்கார்(Sadaikar)
சம்பா மோசனம்(Champa Mosanam)
சம்பா(Samba)
சன்னச் சம்பா(Channach Samba)
சலகண்டன்(Salakandan)
சமுத்திரம்(Samudhram)
சிவப்புக் கவுணி(Sivapu Kavuni)
சின்ன வாலன்(Chinna Wallan)
சின்னட்டிச்சம்பா(Chinnattichampa)
சீதாபோகம்(Seethabhogam)
சீரகச் சம்பா(Cumin Samba)
சுருணைவாலன்(Surunaivalan)
சூரன் குறுவை(Sooran Kuruvai)
சூரியச் சம்பா(Surya Samba)
செங்கல்பட்டு(Chengalpattu)
செங்குறுவை(Senkuruwa)
செஞ்சம்பா(Chennamba)
செந்தாழை நெல்(Senthalai Paddy)
செவ்வாழன்(Sevvalan)
செம்மழகி(Semazhagi)
செம்பிலிபிரியன்(Sembilipriyan)
செழும்பனை முகரி(Sezhumpanai Mukhari)
சொரணாலி(Soranali)
சொர்ணமசூரி(Swarnamasuri)
தங்க அரிசி நெல்(Golden Rice Paddy)
தங்கச் சம்பா(Gold Samba)
திருப்பதிசாரம்(Tirupathisaram)
திருமங்கையாழ்வான்(Tirumangai Azhvan)
தில்லை நாயகன்(Thillai Nayagan)
தூயமல்லி(Pure Millet)
தேவன் சம்பா(Dhevan Samba)
தொப்பிச்சம்பா(Hatchampa)
நவரை(Navarai)
நாராயணன் நெல்(Narayanan Paddy)
நூற்றிப் பத்து(Nootri Pathu)
நெடு மூக்கன்(Nedu Mookkan)
நொறுங்கன்(Kurungan)
பனை முகரன்(Panai Muharan)
பனை முகத்தான்(Palm face)
பவளச்சம்பா(Pavalachampa)
பச்சை வண்ணன்(Patchai Vannan)
பரிமள ராமன்(Parimala Raman)
பண்ணாடி காத்தான்(Pannadi Kaathaan)
பத்தன்(Pathan)
பன்றிக்கூரன்(Pandrikooran)
பானை முகன்(Paanai Mugan)
பாரக் கருக்கன்(Barak Karukkan)
பிச்சாவரை(Pichavarai)
கூம்பாளை(Coombalai)
கூகைச்சம்பா(Koogaichampa)
கொக்கு நிறுத்துய்ய சம்பா(Kokku Niruthiya Samba)
கொம்பாளை(Kosumba Paddy)
கோடைச்சம்பா(Kodai Samba)
கோதண்டராமன்
(Kodandaraman)
கொடைக் கழகன்(Kodai Kalagan)
கைவிதைச் சம்பா(Kai Seed Samba)
சடமிளகி(Sata chilli)
சண்டி கார்(Chandi Car)
சம்பா முத்து(Samba Muthu)
கொடைக் கழகன்(Kodai Kalagan)
சன்னப் பூம்பாளை(Channap Poompalai)
சாலி(Saali)
சிங்கினிகார்(Singinigarh)
சித்திரக்காளி(Chitrakali)
சித்திரை கார்-பாண்டி(Chithirai Car-Pandi)
சிறு நாகராசன்(Small Nagarasan)
சிறுகுறுவையிடைக்காட்டான்(Sirukuruvaiidaikattan)
சிவப்பு சித்திரை கார்(Sivapu Sithirai Car)
சின்னச் சம்பா(Chinna Samba)
சின்ன அறுபதாங் கோடை(Chinna Arupathan Kodai)
சிதாபோக நெல்(Sitaboga Paddy)
சீத்தா வல்லிக் குறுவை(Seetha Vallik Kuruvai)
சீராமபாணம்(Seeramapanam)
சுந்தர புழுகுச்சம்பா(Sundara Puzhukuchampa)
சூலை குறுவை(Soolai Kuruvai)
சூடகச் சம்பா(Soodaka Champa)
செங்கல்பட்டு சிறுமணி(Chengalpattu Sirumani)
செஞ்சாலி(Senjali)
செந்நெல்(Sennel)
செவ்வாழை(Sevazhai)
செம்மிளகி(Semmilagu)
செம்பாளை(Sembalai)
செல்லச் சம்பா(Chella samba)
செருக்குரும்பை(Cherukkurupai)
சொரி குரும்பை(Sori Kurumbai)
சொல்லச்சம்பா(Sollachampa)
தானச் சம்பா(Daana samba)
தம்பான்(Tamban)
திருவரங்க செந்நெல்(Thiruvaranga Sennel)
தில்லைக் கூத்தன்(Thillai Koothan)
துரை வாணன்(Durai Vaanan)
தெக்கலூர் சம்பா(Thekkalur Samba)
தேங்காய்ப்பூ சம்பா(Coconut Flower Samba)
தோட்டஞ்சம்பா(Thotanjamba)
நற்பொசும்பா(Nallaposumba)
நீலஞ்சம்பா(Neelanjamba)
நெய் கிச்சி(Ghee Kichi)
நெல்லன் சம்பா(Nellan Samba)
பக்கிரி சம்பா(Pakkiri Champa)
பச்சை நாயகன்(Patchai Nayagan)
பள்ளிகொண்டான்(Pallikondan)
பாளை முகன்(Palai Mugan)
பாற் கடுக்கன்(Paar Kadukkan)
பாலுக்கினியான்(Balukkiniyan)
பிசினி(Pisini)
பிறங்கலமிட்டான்(Pirangilamittan)
பிரியாணிச்சம்பா(Biryanichampa)
புத்தன் வாரி(Buddhan Wari)
புருகு சீரகச்சம்பா(Purugu Seeragachampa)
புளுகு சீரகச்சம்பா(Puluku Seerakachamba)
புழுகுச்சம்பா(Puzhukuchampa)
புனுகுச்சம்பா(Punukuchamba)
புழுதிக்கார்(Puluthikaar)
புழுதிபிரட்டி(Puluthipirati)
புன்னைவனச் சம்பா(Punnaivana Samba)
புன்னைப்பூச் சம்பா(Punnai pooch samba)
பூபாலை பாலன்(Bhupalai Balan)
பூஞ்சாலி(Poonjali)
பூசைப்பாடி(Poojaipadi)
பூங்கார்(Poongar)
பூவஞ்சம்பா(Poovanjamba)
பூவானிசம்பா(PoovaniSamba)
பெரிய அறுபதாங் கோடை(Periya Arupathan Koodai)
பெருங்கார்(Perunkar)
பெருவெள்ளம்(Peruvellam)
பெங்களூர் சம்பா(Bangalore Samba)
பொய்கைச் சம்பா(Poigai Champa)
பொட்டி சம்பா(Potti Samba)
பொற்காளி(Porkali)
சொக்கநாதன்(Chokkanathan)
பொற்பாளை(Ponpalai)
பொன்னாயகன்(Ponnayagan)
மங்கலச் சம்பா(Mangala Champa)
மங்கலப் பிச்சை(Mangala Pichai)
மதுரவேலி(Maduraveli)
மணக்கொத்தன்(Manakothan)
மணக்கத்தை(Manakaththai)
மணவாளன்(Manavalan)
மணல்வாரி(Sandwise)
மணவாரிவாலன்(Manavarivaalan)
மச்சு முறித்தான்(Machu Murithan)
மணிச்சம்பா(Manichampa)
மட்டை கார்(Mattai Kaar)
மரநெல்(Maranel)
மருவில்லி(Maruvilli)
மலைமுண்டான்(Malai Mundan)
மதுரவேலி(Maduraveli)
மல்லி(Malli)
மல்லிகை(Malligai)
மல்லிகைச்சம்பா(Mallikaichamba)
மல்லியப் பூசம்பா(Malliya Poosamba)
மாணிக்கமாலை(Manickamalai)
மாலை புத்தன்(Malai Buddhan)
மாப்பிள்ளைச் சம்பா(Mapillai Samba)
மிளகுச் சம்பா(Pepper Samba)
மின்னல் சம்பா(Minnal Samba)
முக்கண்(Mukkan)
முண்டன்(Mundan)
முட்டைக்கார்(Muttaikaar)
முத்து வெள்ளை(Muthu Vellai)
முத்து விளக்கி(Muthu Velaki)
முத்துச் சம்பா(Muthu Champa)
முத்து வண்ணச் சம்பா(Muthu Vanna Samba)
முக்காச்சம்பா(Mukkachamba)
முடுவு முழுங்கி(Muduvu Mulungi)
"Good food is the foundation of genuine happiness." - Auguste Escoffier
Companies that trust us
Preferred by companies who place their trust in us